Aşık Yaşar Reyhani Ortaokulu

WEB https://asikyasarreyhaniortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HÜSEYİN AVNİ ULAŞ MAH. ÇAT YOLU CAD. AŞIK YAŞAR REYHANİ ORTAOKULU BLOK NO: 30 PALANDÖKEN / ERZURUM
VİZYON : Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak çabasındayız. *Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, *Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, *Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.
MİSYON : Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. *Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, *Kendi değerlerimizin gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, *Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, *Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, *Liderlik özellikleri ile donatılmış, *Estetik beğenileri gelişmiş, *İdealist ve üretken, *Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bilgi yarışmasında 3.olduk. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Peygamber Efendimizi Anlatan Şiir Yarışmasında 1.olduk

Öğretim Şekli :Ortaokul Tam Gün
Saatler : 08:30 Başlangıç - 14:50 Bitiş
Isınma : Doğalgaz, kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Özel Halk Otobüsü (G8) ve Belediye Otobüsü (K7-A) her yarım saatte bir okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Çat yolu üzeri,Özel Harekat Kampüsü içi.Palandöken/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez ilçe olan Palandöken´e bağlı olan okulumuz il merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :